fbpx

+389 (0) 76 569 705

без политика, САМО ЗАБАВНИ ВЕСТИ!

- PRIMEHOME-

продажба на станбен и деловен простор во центарот на Штип
Ново
Во деветте основни училишта во Општина Охрид ќе се одржат работилници против […]
Викторија Бекам не дозволува ништо да ја спречи да го негува својот стил. […]
Бредли Купер и Џиџи Хадид се запознаваат сè подобро и подобро...
077 665 528 | 078 804 631

ЗАБАВА

КУЛТУРА

НОВ ДОМ НОВА ИДНИНА!
++389 (0) 76 20 80 90
СТУДЕНТСКИ ДОМ ХИЛЈАДНИКОВ
076 569 705

СПОРТ

Покрај донацијата на амбулантно возило за ЈЗУ Општа болница – Струмица, една од првите активности  на Фондацијата „ЗАЕВ – Едно […]
Агенцијата за млади и спорт бара од Општина Прилеп и од Општина Велес да се обезбедат локации за затворени базени. Директорот на […]
На вчерашната владина седница беше донесена одлука за прераспределба на средства од Буџетот за реконструкција на спортската сала […]
Македонската велосипедистка Дуња Иванова во категоријата МТБ маратон на Србија Епик Серии што за прв пат се одржа на Златибор, во […]
По повод државниот празник 11 Октомври, Министерството за надворешни работи денеска го организираше традиционалниот дипломатски […]
Виктор Киплагат од Кенија победи денеска на Скопскиот маратон, пред неговиот сонародник Чериот Лабан, додека трет низ целта мина […]